Sunday, December 6, 2009

Termanology @ Pustervik 10/12!!!


TERMANOLOGY, med rötter i Frankrike och Puerto Rico, gjorde i tidiga år ett namn för sig genom sina mixtapes. Framförallt stort avtryck gjorde mixtapet Hood Politics som producerades utav J. Dilla. Men det var inte förrän han fick kontakt med DJ Premier via Krumbsnatcha som och de skapade "Watch how it go down" som det verkligen tog fart. Hans ibland snabba, ibland tillbakalutade, alltid varierade old-school flow har senare välsignat beats från bl a Pete Rock, Alchemist, Kanye West och Large Professor. Förra albumet "Politics as usual" var en blandning av politik och gatuliv, och följs nu upp av "Time Machine" och en Europaturne som avslutas här i Sverige!

Support från Göteborgs stolthet FLAME! Där humor och tungsinne levereras med en avslappnad och djupt koncentrerad stil. Det kommer naturligtvis passa kvällen som handen i handsken. Runt ett basebollträ.

Dessutom kommer ÖRIS från Skåne & REBELL från Göteborg banga ett par huvuden mot väggarna! Det var ett bra tag sen sist och vi räknar med fula glidtacklingar och hårt spel efter det långa uppehållet.

Räkna med ett och annat gästinhopp under kvällen med, håll utkik för mer info. Vinylen för kvällen serveras av Kali, Jucee, Odee och TRPR för finsmakare av äldre Hip-Hop, ny Dubstep och tidlös Reggae.

Biljeter till detta eventet hittar ni hos oss på Ubahn, Karl Gustavsgatan 19! ( 150:- ) förköp 18år i dörr 20år.